Övriga College Idrotter

Att studera i USA i kombination med college idrott är det ultimata sättet att ge sig själv en attraktiv utbildning tillsammans med en personlig idrottsutveckling. Du får dessutom en internationell erfarenhet, förbättrade språkkunskaper, inblick i andras kulturer och vänner för livet. Vi hjälper studenter att ansöka till och erhålla stipendium för College och Private High School.

.

Du kan studera och utöva college idrott i USA i kombination med:
College Amerikansk Fotboll
College Badminton
College Baseball
College Basket
College Brottning
College Fotboll
College Friidrott
College Fäktning
College Golf
College Hockey
College Hästsport (equestrian)
College Tennis
College Segling
College Simhopp
College Simning
College Skidor
College Volleyboll

Vi hjälper även studenter som utövar andra idrotter och vill åka till College eller Private High School.

College idrotter i USA och deras organisationer

  • NCAA (National Collegiate Athlete Association)
  • NAIA (National Association of Intercollegiate Athletes)
  • NJCAA (National Junior College Athletic Association)

För att bli antagen till skolorna krävs varierande nivåer av TOEFL eller IELTS (språktest), SAT eller ACT (högskoleprov) och GPA (snittbetyg).

NCAA
Sammanlagt är 1250 amerikanska College och Universitet medlemmar i NCAA och det finns tre olika divisioner: I, II och III. Du kan erhålla tre olika typer av College stipendium inom division I och II: ett akademiskt stipendium, ett idrottsligt stipendium och ett internationellt stipendium medan division III endast erbjuder akademiska och internationella stipendium.

NAIA
Det finns 300 skolor som är medlemmar i NAIA. De akademiska kraven är oftast något lägre inom NAIA i jämförelse med NCAA och det finns stort antal omfattande stipendier för College idrottande studenter.

NJCAA
NJCAA är ett två-årigt junior community College. Ett junior College är ett bra alternativ för den som inte kan ta en plats i ett NCAA eller NAIA. Efter två år på ett junior College finns möjligheten att förflyttas till ett College inom NCAA eller NAIA och slutföra de sista åren.

.
Intresseanmälan!
college tennis

college track & field

college basket

.

college skiing