Testimonials

Torkel


Torkel Bjärneman- Hockeyspelare, NSA & Florida Gulf Coast Univ. 

”Med hjälp av Athlete School Advisor så har jag haft äran att spendera tre år i ett land, där jag har lärt mig saker som har influerat mig på bästa möjliga sätt. Utöver att ha spelat den sport som jag älskar så har jag också mött genuina personer av alla åldrar som har hjälpt mig att forma den personen som jag är idag. Jag har, och kommer fortsätta att rekommendera Athlete School Advisor för student-athletes som vill fullfölja deras drömmar i den sport dom utövar, kombinerat med en superb utbildning.”

.
Karl Enarsson fotboll

Karl Enarsson – 
Fotbollsspelare, Nova Southeastern University 

”Athlete School Advisor har givit mig chansen till en akademisk och atletisk högskoletid. Företaget gjorde college sökandet smärtfritt och bevisade en enorm kompetens i just detta område. Klarhet gällande ansökningar, visum, papper, regler och diverse college relaterade saker var ett faktum under hela processens gång. Med den personliga relation som skapades med Athlete School Advisor befann sig en väldig trygghet inom mig då jag kunde kontakta dem när som helst via telefon, mejl eller Facebook. Ett flertal skolor och scholorships togs fram tack vare en film och resa till USA som dessutom skapades och gjordes möjlig tack vare Athlete School Advisor. Idag bor jag i Fort Lauderdale, Florida, studerar Business Management och Leadarship och kombinerar detta med fotboll på hög nivå. Den personliga relationen och tryggheten kvarstår och jag ger ett speciellt tack till fotbollsansvarige Renate Lilja som hjälpt mig med saker hon inte har behövt hjälpa mig med.”

.

Emelie Lundström golfare


Emelie Lundström – 
Golfare, University of San Francisco

”Jag är glad att jag tog hjälp av Athlete School Advisor. De var till stor hjälp för mig i min process att hitta en skola som passar just mig. Katarina, Renate och Fanny är alla superlätta att jobba med och tack vare dom sparade jag enormt mycket tid som jag istället kunde spendera på golfbanan. Tack till er!”

.
alex carlbom
Alexandra Carlbom – 
Hockeyspelare, Manhattanville College

”Jag har fått den stora chansen att få åka till det fantastiska landet USA för att plugga två år på high school och utveckla mina kunskaper inom både det akademiska och inom min idrott. Athlete School Advisor har hjälpt mig att komma rätt. Genom deras kontakter och fantastiska jobb kände jag mig hemma under min vistelse i USA. Även nu för vi samarbete då de hjälper mig till college, och jag har inget annat än en positiv känsla för framtiden och att det kommer bli helt rätt. Tack Athlete School Advisor, ni har varit fantastiska!”

.
Marcson
Sten Marcson – Fotbollsspelare, Mercyhurst University 

”Athlete School Advisor hjälpte mig med allt som jag behövde hjälp med för att hitta ett college i usa. Dem anordnade en förberedelse kurs för SAT och hjälpte mig med den långa processen att få sin spelarlicens. Genom att lyssna på mina krav och önskemål hittade Athlete School Advisor den perfekta skolan för mig.”

.
Frida Fougberg golfbild

Frida Fougberg – 
Golfare, University of Akron

”När jag startade min College process så hade jag extremt dålig kunskap om vad som krävdes med alltifrån akademiska tester till rekommendations brev och själva spelarlicensen från NCAA. Athlete School Advisor hjälpte mig med tips och råd vad man skulle tänka på och jag är helt övertygad om att jag hade missat någon på vägen utan deras hjälp. Det är så många detaljer med papper, signaturer och brev som måste finnas med för att man ska ha chansen att åka över. Sedan så har även Athlete School Advisor bra kontakter över i USA vilket gör det möjligt att hitta en skola med en bra Coach och möjligheter att utvecklas både akademiskt och idrottsligt. Jag fick ett utbud av skolor med helt olika uppbyggnad vilket gjorde att jag fick bra valfrihet. Jag har precis avslutat mitt första år och jag känner mig oerhört nöjd med det val jag gjorde vilket har lett till att jag nu kommer att fortsätta min utbildning i USA 3 år till.”

.
oscar
Oscar Croon – 
Hockeyspelare, Kents Hill School

”Athlete School Advisor har hjälpt mig att ta ytterligare ett steg i min karriär. Dem hjälpte mig att hitta en bra skola här i USA både för att spela hockey på bra nivå och bra akademiskt. Det var en lång process men jag fick mycket hjälp av Athlete School Advisor så det underlättade något enormt!”

 

 

douglas J
Douglas Jansheden – Hockeyspelare, Berwick Academy 

Att hitta en skola i USA som både motsvarade mina krav på idrott och skola var mycket svårt. Men tack vare Kattis och hennes mycket hjälpsamma medarbetare på Athlete School Advisor fick jag hjälpen att hitta en high school som passade mig och mina önskemål. Athlete School Advisor fanns där för mig genom hela processen, från den dagen då jag bestämde mig för att åka iväg, tills den dagen då jag kom på plats i min nya skola. Kattis och hennes anställda är mycket hjälpsamma, har mycket bra kontakter och finns alltid där för en när man har frågor och funderingar och sköter allt jobb professionellt och snyggt. Jag är otroligt tacksam för all den hjälp jag har fått och rekommenderar den som funderar på att studera och idrotta i USA att ta kontakt med Kattis och Athlete School Advisor, du kommer inte att ångra dig!